Sdr. Nærå Busser - Din turistfart-ekspert på Fyn

Med over 50 års erfaring har Sdr. Nærå Busser opbygget en bred vifte af kompetencer og kendskab til branchen, der sikrer, at din tur bliver en god oplevelse. Vi holder til i Årslev tæt på Odense, men kører i hele Danmark, og tilbyder også enkelte ture til udlandet. For os handler det ikke kun om at transportere turister fra ét punkt til et andet. Vi forstår værdien af en vellykket tur, med god service og uden forsinkelser.

Turistkørsel priser - værdi for pengene

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Når du vælger danske turistbusser, fra os er du sikret en rejseoplevelse, hvor komfort og sikkerhed er i højsædet. Vores flåde af moderne busser er udstyret med de nødvendige faciliteter, der gør din tur så behagelig som mulig.

Danske turistbusser er kendte for deres høje standarder, og Sdr. Nærå Busser er der ingen undtagelse. Vores busser ruller dagligt ud på de danske veje, klar til at tage turister og rejsende med på opdagelse. Fra de små landsbyer med smuk natur til Københavns pulserende liv og klippekyster på Bornholm.

Vi kan klare enhver bustur, uanset hvor turen går hen. Vi tilbyder også udflugter i Danmark, som er skræddersyet til at give den bedste tur, uanset om I skal se kultur, historie eller naturskønhed. 

Udflugter i Danmark med bus

Har du en forening eller skal du arrangere en firmatur? Så tøv ikke med at kontakte os. Sdr. Nærå Busser har gennem mange år stået for transporten til en lang række forskellige turistkørsler i hele Danmark. Hvis du har arrangeret en skræddersyet tur og kun mangler transporten, så står vi klar til at hjælpe jer sikkert og effektivt frem og tilbage.

For skoleklasser kan en udflugt være den bedste måde at lære og opleve, og derfor kører vi også med skoleklasser i hele Danmark, uanset hvor udflugten går hen.

Kontakt os for turistkørsel

Vi sidder klar til at skræddersy din turistkørsel. Ring til os på telefon 20 42 68 08 eller send en mail til snbusser@gmail.com. Så finder vi sammen ud af en løsning. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel på turistkørsel, så vender vi tilbage hurtigst muligt.