Buskørsel - Erfaring og kvalitet på vejen

Hos Sdr. Nærå Busser tæt på Odense har vi mere end 50 års erfaring med buskørsel og turistkørsel i hele Danmark. Vi står altid klar til at skræddersy din transportopgave. Vi kører bus i hele landet for firmaer, skoleklasser og pensionistforeninger, uanset hvor jeres tur går hen. Mangler du kun at få styr på transporten til din firmaudflugt? Så tøv ikke med at kontakte Sdr. Nærå Busser på Fyn.

Lej en bus med chauffør tæt på Odense og Fyn

Hvis du er på udkig efter at leje en bus med en chauffør, kan du trygt kontakte os, vi skræddersyr køreplanen efter dine ønsker og behov. At finde den rigtige transport kan være en udfordring, men med os er det en smule nemmere.

Vores chauffører har masser af erfaring på vejene, kender alle de lokale ruter og sørger for, at du kommer sikkert frem. Det er simpelt og du behøver ikke længere bekymre dig om din transport med os.

Vi tilbyder busrejser, busture og tilpassede køreplaner til dine behov. Når du vælger Sdr. Nærå Busser får du:

  • Mere end 50 års erfaring med buskørsel i hele Danmark
  • Skræddersyede transportløsninger efter dine ønsker og behov.
  • Professionelle og erfarne chauffører, der kender de lokale ruter og sørger for din sikkerhed.
  • Konkurrencedygtige priser på buskørsel.
  • Komfortable og veludstyrede busser med plads til alle.

20 42 68 08

Busbooking - Nemt og ligetil

Med Sdr. Nærå Busser forsøger vi at gøre busbooking så enkelt som muligt. Lad os høre om dine behov og ønsker, så finder vi et skræddersyet tilbud til jer. Vores priser på buskørsel er konkurrencedygtige og gennemsigtige. Vi forsøger at gøre booking af bus så nemt og bekvemt som muligt. For os er buskørsel en daglig opgave.

Dag ud og dag ind kører vores busser ud på de danske veje, transporterer folk til og fra skole, events og diverse udflugter. Med Sdr. Nærå Busser får du effektiv og pålidelig buskørsel, uanset hvor i landet turen går hen.

Kontakt os for priser på buskørsel

Med Sdr. Nærå Busser er bus kørsel mere end blot at komme fra punkt A til B. Det handler om rejsen, oplevelsen og effektiviteten, du oplever undervejs. Vores lange tradition inden for branchen gør os til eksperter i at levere mere end, hvad du forventer. Det er den ekstra omsorg, det venlige smil fra chaufføren og den komfortable siddeplads under hele turen. 

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 20 42 68 08, du kan også sende en mail til os på snbusser@gmail.com. Du kan også altid udfylde vores kontaktformular, med information og dine kørselsbehov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.